Tutustu Natural Harmonyyn

Luonnonmukaisiin arvoihin perustuva verkkokauppa sekä UNIOPISTO.FI on osa Natural Harmony Oy:n kokonaisuutta ja ideologiaa. Osa verkkokaupan valikoimasta vaihtuu sesongeittain, joten joitakin tuotteita on saatavana vain rajoitetun ajan.

Natural Harmony  -verkkokaupan idean voit hyvin kiteyttää sanaan ”Hygge” , jossa kyse on enemmän  tunnelmasta ja kokemisesta, kuin mistään konkreettisista esineistä tai asioista. Suorittamisen sijaan elämää tunnetaan sydämellä.

 Jokainen voi luoda omat Hygge -hetkensä itse,  voit syödä rakkaittesi kanssa kynttilän valossa sekä tuntea kodikkuutta, turvaa ja yhteenkuuluvuutta tai joskus vain lueskella villasukat jalassa ja nautiskella höyryävää juomaa hitaasti haistellen ja maistellen.

Toivotan sinulle ihanaa  ja tunnelmallista joulun odotusta!

Ritva Gluth

Natural Harmony Oy

(www.uniopisto.fi on rekisteröity ja suojattu sivusto jonka tavoitteena on auttaa sinua löytämään luottamus tasapainoiseen luonnolliseen uneen. Verkkokurssien lisäksi tutustumme eri tieteenaloihin ja toimijoihin, jotta voisit tarvittaessa helpommin löytää avun ja ennen kaikkea oivaltamaan juurisyyn omaan mahdolliseen nukkumisen häiriöön.)

Jätä kommentti